Eindelijk is het dan zover, mijn eerste blog op www.travelwithmel.nl! Met mijn passie voor reizen en schrijven is het idee ontstaan om een blog te beginnen. Na lang getwijfeld te hebben om een reisblog te beginnen, heb ik dan toch de grote stap gezet. Maar makkelijk is die eerste stap zeker niet, want waar begin je?! Dus na een aantal maanden brainstormen, hulp bij het bouwen van een website en piekeren over wanneer ik nu echt “online” moest gaan (uiteindelijk is het gewoon een kwestie van doen) is travelwithmel.nl nu officieel in de lucht (jippie!). Ik ben dan ook zo ontzettend blij!

Best wel spannend, maar natuurlijk ontzettend leuk en uitdagend! Ik hoop jullie dan ook regelmatig met mijn blogs te verblijden. In mijn verhalen wil ik jullie meenemen naar inspirerende, gave en idyllische plekken op deze wereldbol. Travelwithmel.nl moet je even doen laten wegdromen van je dagelijkse bezigheden. Daarnaast wil ik jullie voorzien van handige informatie en praktische reistips.

Over 2 dagen komt de “eerste echte, echte” blog online, dus stay tuned!

Follow my blog with Bloglovin