We zijn getrouwd!!!

Huwelijk

JAAAAA! Eindelijk zijn we dan getrouwd! Zoals beloofd zal ik er een blog over schrijven (en misschien nog wel meer dan één). Vandaag dus mijn eerste blog als getrouwde vrouw ;)! Dit klinkt toch wel gek hoor. Ik moet er nog wel een beetje aan wennen. Ook om Daryl niet meer “mijn vriend”, maar nu “mijn man” te noemen. Het klinkt opeens zo oud en volwassen, haha!

Mooiste dag 

Inmiddels zijn Daryl en ik nu meer dan 3 weken getrouwd (time flies!). Wat hebben wij een perfecte dag gehad zeg. Ik word er helemaal blij en vrolijk van als ik eraan terugdenk. Alles klopte op deze dag en het was nog mooier dan we hoopten.

23.08.2019 stond helemaal in het teken van onze liefde en zelfs het weer heeft hier gehoor aan gegeven. Wat hebben wij een mazzel gehad! De week voor onze bruiloft regende het nog pijpenstelen en de dag na de bruiloft was het bizar warm. Máááár 23 augustus was perfect: niet te warm en niet te koud. De ideale dag dus voor een buitenbruiloft. En laten wij nou net een buitenbruiloft hebben gepland. Echte mazzelaars dus!

We zijn getrouwd op een super romantische locatie: Slot Moermond in Renesse. Een schattig kasteeltje met een prachtige tuin. Ik wilde graag een bruiloft waarbij je geen “pottenkijkers” kon hebben en dit was daar echt de perfecte locatie voor. Het kasteel, de tuin en het gebied er omheen heb je de hele dag voor jezelf. Ideaal!

Hoe zag onze dag er uit?

De dag voor de bruiloft sliepen we bij het hotel dat bij het kasteel hoort (zo’n 500 meter verderop). Hier hebben we met de ouders, broers/zussen en vrienden overnacht. Dit scheelde voor ons stress en reistijd. Wij wonen zelf namelijk ongeveer een uur rijden van de trouwlocatie af. Hier vooraf slapen was dus erg fijn en relaxed.

In de ochtend op 23 augustus zijn we eerst met z’n allen om half 8 gaan ontbijten. Hierna zijn we richting het Slot gegaan om te beginnen met de aankleding en versiering. We hadden namelijk zelf nogal wat in elkaar geknutseld en gemaakt (we zijn nogal een creatieve familie!). We hadden een aanhanger vol en elke auto was ook aardig volgepropt, haha!

Daarna hebben mijn zusje en ik ons terug getrokken in een kamer van het kasteel om mij te gaan opmaken enz. Mijn zusje heeft zowel mijn haar, nagels als make-up gedaan (handig joh zo’n zusje!).

Rond 13.00 uur arriveerden de eerste daggasten. Iedereen zag er zo mooi uit! Leuk om te zien hoe iedereen zijn best heeft gedaan. Bij Daryl en mij begon de spanning toen wel een beetje toe te nemen. Daryl en ik hebben elkaar vanaf het moment dat ik me ging omkleden niet meer gezien. De “first look” hadden wij bij de ceremonie (dit is wel erg speciaal hoor!). Om 14.00 uur begon de ceremonie. Deze vond plaats in de tuin en was zóóóó mooi! Misschien ben ik bevooroordeeld, maar het was prachtig! Van begin tot eind. Toen Daryl mij voor het eerst zag, ik aan mijn vaders arm, schoot hij toch wel een beetje vol. Zo lief!

Na de ceremonie gingen we lekker onze taart eten. We hadden daarna een candy table (erg tasty) en een Volkswagen Photobooth busje. Deze was te leuk!!! Daryl en ik zijn op een gegeven moment met de fotografe en videografen foto’s en filmpjes gaan maken. Ze hebben zulk goed werk geleverd! Echte toppers!

Het avondeten hadden we buiten onder een grote tent. Heerlijk met z’n allen aan van die lange tafels. Precies zoals we ons voorgesteld hadden.

Na het avondeten begon het feest! Deze was binnen in het kasteel. Voor het feest begon lieten we een clip zien die de videografen in elkaar hadden gezet met wat er overdag had plaatsgevonden. Zo konden de avondgasten toch nog zien wat er overdag gebeurd was. En wat een mooi filmpje hebben deze jongens in elkaar gezet. Ook na de bruiloft is het zo leuk om deze aan mensen te laten zien.

Het feest was ook erg fijn! Er is lekker gedanst, gedronken en gegeten!

We hebben allebei een ontzettende mooie dag gehad. Voor ons kon het gewoon niet beter! We hebben genoten van het begin tot het eind. Het is zo iets moois om samen met de mensen die je lief hebt zo’n dag te vieren. Na een jaar lang plannen is onze droombruiloft uitgekomen! We are happy!