Daar ben ik weer!

Als eerste mijn excuses, want het is een tijd geleden dat ik wat online heb geplaatst! Mijn laatste blog was namelijk begin mei (schaam!) over: waar te eten op Hawaii? Vandaag vertel ik jullie waarom ik niets meer op travelwithmel heb gepost de laatste maanden. Daarnaast vertel ik jullie wat mij de laatste tijd heeft bezig gehouden. Ook geef ik jullie een update over wat er de komende maanden voor de deur staat!

Pittige maanden

In oktober vorig jaar ben ik geopereerd aan mijn linkerheup. Hier heb ik het op Travelwithmel nooit uitvoerig over gehad, maar het is iets waar ik me de laatste maanden veel mee bezig heb gehouden (en nog steeds). De eerste maanden heb ik in een ziekenhuis bed gelegen en kwam ik dus echt nergens. Ik kon niet eens alleen naar de wc :o! Ik heb intensieve fysiotherapie gehad (nog steeds) en gelukkig kan ik daarom nu weer goed zonder krukken of rolstoel lopen. Dit heeft heel veel van mijn energie gevergd. Daarnaast ben ik ook weer begonnen met werken en ben ik nog steeds in uren aan het opbouwen. Ik heb goede en minder goede weken, maar hopelijk gaan de goede weken nu de overhand krijgen!

De operatie is wel tegengevallen, want ik had nooooit verwacht dat het herstel zo lang zou duren. Ze kwamen helaas bij de operatie meer tegen dan ze hadden verwacht. Nog steeds is het spannend of ik helemaal zal herstellen, maar we gaan ervoor duimen!

Dit is dus echt één van de hoofdredenen dat ik niets meer heb gepost. Ik kwam letterlijk nergens en had dus ook echt niets interessants om over te bloggen.

De komende tijd

Maaaaar gelukkig zijn er ook nog genoeg leuke dingen om naar uit te kijken! Want kun je het geweldige huwelijksaanzoek van Daryl aan mij nog herinneren? Hier heb ik namelijk een blog over geschreven. En jawel… onze bruiloft is bijna zover!!! Zelfs al over een paar dagen. Op 23 augustus 2019 geven wij aan elkaar het ja-woord en we kunnen nu al niet meer wachten! De spanningen nemen langzamerhand toe kan ik je vertellen! We hebben er echt ontzettend veel zin en kijken uit naar onze grote dag.

Zoals je kunt begrijpen is hier ook heeeeel veel tijd in gaan zitten, want er komt toch heel wat bij een bruiloft kijken. Ook hier zal ik in de toekomst een blogpost aan wijden.

Hieronder zien jullie de foto van de trouwkaart!

Foto trouwkaart

Nieuwe reizen?

Bij een huwelijk hoort natuurlijk ook een huwelijksreis. Dit was één van de eerste dingen die we geregeld hebben, haha! Zelfs al voor m’n operatie. We vliegen een paar dagen na de trouwerij naar Mauritius. Zin in!!! Hier blijven we 12 dagen en kunnen we lekker bijkomen van alle inspanningen en indrukken. Over deze bestemming zal ik dus zeker het één en ander gaan schrijven.

Verdere reizen zijn nog niet gepland. Deels omdat ik dus nog niet voor de volle 100% ben hersteld. Hopelijk wordt 2020 meer ons reisjaar. Al mogen we echt niet klagen!

Zo, nu zijn jullie weer een beetje up to date en weten jullie ook waarom het zo lang stil is geweest. Ik zal proberen weer wat meer te gaan posten!