Bijzonder overnachten in een boomhut op Big Island (Hawaii)!

Ik heb al het één en ander verteld over Big Island. Eén van de dingen die ik jullie zeker niet wil onthouden, was onze bijzondere overnachting in een boomhut op Big Island. Ik houd altijd van een bijzondere accommodatie tijdens mijn reis. Net even iets anders dan een hotel of appartementje. Daarnaast ben ik dus dol op boomhutten. Ik begon mijn zoektocht voor het slapen in een boomhut op Hawaii. En… ik ben niet teleurgesteld met het resultaat. Op Big Island hebben we namelijk geslapen in een prachtige een bijzondere boomhut!

Boomhut op Big Island

Waar ligt de boomhut op Big Island?

De boomhut ligt in Fern Forest aan de oostzijde van het eiland. Dit hadden we express zo gepland, omdat deze dicht bij het Volcano National Park ligt. Helaas was dit park bij ons gesloten i.v.m. de eerdere vulkaanuitbarstingen in 2018.

Om bij de accommodatie te komen heb je een 4WD nodig. Helemaal aan het einde van een hobbelige weg vind je aan je rechterhand een looppad. Deze leidt je naar je verblijf. Tussen de hoge bomen doemt dan ineens een prachtige boomhut op! Ontzettend gaaf!

Boomhut op Big Island

Wat kun je verwachten?

De boomhut is een plaatje om te zien. Het oogt zelfs een beetje luxe! Daarnaast is in de boomhut overal aan gedacht! Je koffers kun je door middel van een katrol omhooghijsen (laat dit karweitje vooral aan de man over, haha!). Binnen is er gewoon een douche en een wc. Er is geen koelkast, maar dit is opgelost met een koelbox. Gooi hier een zak met ijs in en je kunt een groot deel van je boodschappen koel houden.

Deze boomhut is de ideale plek om helemaal tot rust te komen. Er is hier geen wifi en de mobiele verbinding is niet sterk. Je bent dus genoodzaakt om toch eens dat goede boek te pakken en te gaan lezen! Heerlijk!

Daarnaast is dit natuurlijk ook een super romantisch onderkomen! In de avond met zijn tweeën het trappetje af om naar de sterren te kijken of lekker liggen in de grote hangmat onder de boomhut. Beter kan niet!

Boomhut op Big Island

Wil jij ook een keer bijzonder overnachten? Dan is deze boomhut op Big Island een absolute aanrader!