Terugblik op 2018

Op de meeste reisblogs kom je het tegen: een terugblik op het afgelopen jaar. Ook op mijn blog ontkom je er niet aan. In deze blog kijk ik met jullie terug naar het afgelopen jaar!

Travelwithmel gaat de lucht in!

In 2018 was het dan zo ver: het lanceren van mijn eigen reiswebsite www.travelwithmel.nl. Ik wilde mijn passie voor zowel reizen als schrijven combineren. Zo ontstond het idee van een eigen reiswebsite voorzien van blogs. Op dit platform wil ik mensen inspireren, informeren en voorzien van tips. Tot nu toe heb ik leuke reacties ontvangen van lezers en dit motiveert mij alleen maar om door te gaan met de website! De bezoekersaantallen zijn niet heel hoog, maar daar doe ik het ook niet voor. Al is het natuurlijk wel erg leuk om te zien wanneer het aantal ietsje stijgt.  Voor mij is het dan ook echt een hobby waar ik veel voldoening uit haal. Aankomend jaar hoop ik dan ook weer om nieuwe blogs te plaatsen op travelwithmel.

Travelwithmel gaat de lucht in!

Welke landen heb ik het afgelopen jaar bezocht?

Mijn blogs van afgelopen jaar gingen over mijn reizen naar diverse landen. Hier zaten ook landen bij die ik in het verleden heb bezocht.
Dit jaar bezocht ik:

Bezochte landen

Aantal geposte blogs

Het afgelopen jaar heb ik in totaal 33 blogs gepubliceerd. Aan de ene kant vind ik het best veel, maar in verhouding met andere websites is dit echt niets. Nu moet ik je bekennen dat ik me hier niet al te druk om maak. Ik heb een fulltime baan en reis dus ook niet non-stop. Dus 33 vind ik een mooi aantal. Tijdens mijn reizen publiceer ik ook geen nieuwe blogs en geniet ik lekker van het weg zijn!

Best bezochte blogs

Ik heb een top 10 gemaakt van mijn best bezocht blogs in 2018.

  1. Mijn eerste blog!
  2. We gaan naar… Hawaii!!!
  3. Africa On Footcamp
  4. Rondreis Zuid-Afrika
  5. Verdwalen in sprookjesachtig Sintra
  6. Hoogtepunten Zuid-Afrika
  7. Tips Kruger National Park
  8. Kerstmarkt Aken (Aachen)
  9. Overweldigende natuur, zo dichtbij… Luxemburg!
  10. I put a spell on you en Verliefd op het groene Kauai (gedeelde 10e plaats).

Zoals je ziet lopen de blogs nogal uiteen. Al waren de blogs over Afrika populair. Ik had verwacht dat de blogs over Hawaii meer gelezen zouden worden. Maar eigenlijk is het ook wel logisch dat dit niet het geval is. Hawaii is namelijk niet een alledaagse bestemming. Mensen zullen hier dus ook niet zo snel informatie over gaan opzoeken.

Best bezochte blogs

Hoogtepunt van 2018

Het hoogtepunt van 2018 was toch echt wel dat ik ten huwelijk ben gevraagd tijdens onze vakantie naar Hawaii. Op het eiland Kauai vroeg Daryl mij ten huwelijk na een intensieve hike. Natuurlijk zei ik JA!!! De hele reis naar Hawaii bestond uit hoogtepunten en ik ben zo ontzettend dankbaar en blij dat ik deze reis heb kunnen maken. De eilanden zijn erg divers en er is ontzettend veel te zien en te doen. Mocht je ooit de kans hebben om naar deze eilanden af te reizen, dan raad ik dat zeker aan!

Aanzoek

Dieptepunt 2018

Helaas kan een jaar natuurlijk niet alleen maar uit hoogtepunten bestaan, al mag ik echt niet klagen. Mijn dieptepunt van 2018 is mijn heupoperatie van afgelopen oktober. Ik deel tot op zekere hoogte informatie over mijn privéleven. Over mijn heupoperatie heb ik nog niet geschreven op travelwithmel. Helaas zit ik hierdoor nog steeds in de lappenmand. Dit is ook de reden dat het een stuk rustiger is op travelwithmel, Instagram en Facebook. Ik hoop dat het in 2019 de betere kant op gaat, zodat ik volgend jaar naar het altaar kan huppelen, haha!

Wat gaat 2019 brengen?

Het nieuwe jaar staat bijna alweer voor de deur en natuurlijk ben ik ook benieuwd wat aankomend jaar mij gaat brengen. Ik hoop in ieder geval dat mijn heup goed herstelt. Daarnaast staat alweer het één en ander op de planning in het nieuwe jaar. 2019 wordt het jaar dat ik met Daryl ga trouwen (ik kan niet wachten!). Ik kijk hier ontzettend naar uit! De huwelijksreis is ook al geregeld, dus ik heb alweer een reis om naar uit te kijken! Hierover binnenkort meer!

Dit was in een vogelvlucht mijn 2018. Hoe was die van jou en heb jij al plannen voor 2019? Ik wens jullie alvast een gelukkig en gezond nieuwjaar! Tot in 2019!