Volgende bestemming bekend: Orlando Universal Studios & Miami

Jippie, de volgende verre bestemming is een feit! We gaan voor 9 dagen naar Florida.

Ik weet het, het is niet heel lang. Maar helaas zitten wij gebonden met ons werk. Desondanks kijk ik hier ontzettend naar uit! En… het wordt voor mij de eerste keer naar de Verenigde Staten. Spannend!

Twee dagen zijn wij kwijt aan het reizen. Drie dagen gaan wij naar Orlando Universal Studios. Ik heb al zo lang de wens om naar het Harry Potter park te gaan in Florida, dus dit moest er gewoon een keer van komen. Dit park bevindt zich namelijk in het Orlando Universal Studios.

Als klein meisje heb ik de boeken meerdere keren gelezen en mij laten meeslepen in de wondere wereld van Harry Potter. De magie, de vriendschappen, de spanning en die hele fantasiewereld fascineerde mij. Vanaf het moment dat ik hoorde dat er ergens op deze wereld een Harry Potter pretpark bestond, wist ik dan ook zeker dat ik hier een keertje heen moest. Dus eindelijk is het moment daar!

Harry Potter Universal

Na hier heerlijk rondgeslenterd te hebben, houden wij nog vier dagen over en deze dagen gaan wij ons begeven richting Miami Beach. Wij willen namelijk een beetje gaan relaxen en hopen dit hier dan ook te kunnen doen. Ons kennende gaan wij daar niet alleen maar op het strand liggen en gaan we nog iets ondernemen. En even kijken of mijn beeld van Miami Beach een beetje overeenkomt met de werkelijkheid. Ik heb namelijk het idee dat iedereen daar met een afgetraind lichaam loopt en vrouwen in mini bikini’s rond paraderen, haha.

Binnenkort hier dus meer over op mijn blog!

Miami Beach

Ik kan in ieder geval al niet meer wachten! Zijn jullie wel eens naar Orlando Universal Studios en Miami Beach geweest? Mochten jullie nog tips hebben dan hoor ik deze graag!