De mooiste en meest bijzondere foto’s van Hawaii

Wij hebben tijdens onze reis naar Hawaii ontzettend veel foto’s gemaakt. We maakten foto’s met onze mobieltjes, fotocamera en GoPro. Gelukkig hadden we een laptop mee en konden we gelijk vanaf dag één goed onze foto’s  ordenen. Dit scheelt een heleboel werk achteraf! De eilanden waren ontzettend divers, waardoor we ook de meest uiteenlopende foto’s hebben gemaakt. Het ene landschap was nog mooier dan de ander en dus ook de ene foto was mooier dan de ander.

In deze blog heb ik een selectie gemaakt uit wat ik de mooiste foto’s of meest bijzondere foto’s vond van onze reis naar Hawaii. Dit was een lastige keuze, maar ik heb een top 10 kunnen maken! Hopelijk vind jij ze net zo mooi!

1. Na Pali Coast

Eén van de mooiste foto’s die we hebben gemaakt was toch wel deze foto van de Na Pali Coast. Tijdens een helikoptervlucht over het eiland Kauai hebben we prachtige foto’s kunnen maken van de ruige kustlijn en het knalblauwe water. Doordat onze helikopter geen deuren had, hadden we geen last van de weerspiegeling in de ramen. Ideaal dus voor het maken van foto’s. Het was erg moeilijk om de beste foto van de Na Pali Coast te kiezen, maar deze is het geworden!

Na Pali Coast

2. Waimea Canyon

Wauw! Wat is de Waimea Canyon mooi! En wat hebben wij een geluk gehad, want vaak hangt de canyon in de mist waardoor het zicht slecht is. Wij hadden het getroffen en konden daarom mooie foto’s maken! Het uitzicht is werkelijk spectaculair (moet je ook die waterval zien!). Wat een plaatje hè?!

Waimea Canyon

3. Zwemmen met schildpadden

De eerste keer dat ik een schildpad zag tijdens het snorkelen, was ik zowat hysterisch! Ik vond dit zo’n toffe ervaring en het stond al tijden op m’n bucketlist. Gelukkig heb ik tijdens onze reis naar Hawaii meerdere schildpadden mogen bewonderen. Van hele grote tot kleine schildpadden. Deze foto is toch echt wel één van mijn lievelingsfoto’s. Het is de mooiste foto die we van een zeeschildpad gemaakt hebben! Het water was ook nog eens kraakhelder, dus we hadden de perfecte omstandigheden.

Zwemmen met schildpadden

4. Wandelen bij Mauna Kea

Vlakbij de Mauna Kea is er een korte wandeling te doen. Vanaf het informatiestation loop je hier gemakkelijk naartoe. Ondanks dat het een korte wandeling was, werden we beloond met een geweldig uitzicht. Deze foto vond ik erg gaaf door het diverse landschap. Dit is zo’n landschap wat de meeste mensen niet verwachten bij Hawaii, Toch horen droge vlaktes en vulkanisch landschap bij Hawaii. Als je goed kijkt zie je een krater!

5. Wai’anapanapa State Park

Over bijzondere landschappen gesproken! Wat dacht je van deze surrealistische foto?! Wanneer je naar het Wai’anapanapa State Park gaat is Black Sand Beach absoluut een bezoekje waard, maar loop vooral ook een stuk langs de kust. Het zwarte gesteente en de felgroene planten zijn een bijzonder gezicht.

Wai’anapanapa State Park

6. Zonsopgang vanaf de Haleakala Crater

Wat een gave ervaring was het om de zonsopgang vanaf de Haleakala Crater te bewonderen. Houd je camera maar bij de hand, want dit moment wil je vastleggen! De verschillende kleuren aan de horizon zijn adembenemend mooi! Op de foto zie je ook dat we hoog boven de wolken zitten en beloond worden met een mooie zonsopkomst.

Zonsopgang Haleakala Crater

7. Makalawena Beach

Een foto van een picture perfect strand mag niet in mijn lijstje ontbreken. Makalawena Beach was zo ontzettend mooi! Het spierwitte strand, het azuurblauwe water met zwarte lavarotsen… een plaatje!

Makalawena Beach

8. Uitzicht vanaf Diamond Head

Wanneer je op het eiland Oahu verblijft, is een hike naar de top van de Diamond Head Crater een aanrader! Vanaf hier heb je super tof uitzicht op de oceaan, Waikiki en op de krater zelf! Kijk zelf maar op dit plaatje…

Diamond Head

9. Helikoptervlucht Kauai

Oké… ik kon het toch niet laten om nog een foto van de helikoptervlucht te tonen. De helikoptervlucht was sowieso één van onze hoogtepunten tijdens onze reis naar Hawaii. Ik had wel 20 foto’s hier kunnen tonen van deze vlucht. Ze zijn namelijk allemaal adembenemend mooi! Deze foto vond ik erg gaaf! Je ziet hoe we met de helikopter tussen de hoge groene kliffen doorvliegen!

Helikoptervlucht Kauai

10. Huwelijksaanzoek op Kauai

Misschien niet de mooiste foto, maar voor mij wel de meest bijzondere foto: het huwelijksaanzoek op Kauai! Dit was voor mij toch wel een erg speciaal moment en ik ben dan ook blij dat we hier een foto van hebben! Het was op het perfecte moment en op de perfecte locatie tijdens de Nu’alolo Trail. In deze blog vertel ik uitgebreid over het huwelijksaanzoek!

Huwelijksaanzoek op Hawaii

Dit was mijn top 10 van meest mooie en bijzondere foto’s van Hawaii! Welke spreekt jou het meeste aan?