Nieuwe bestemming bekend: Lissabon!

Ik weet het ik ben nog maar net terug uit Hawaii, maar ik ga alweer bijna op reis naar mijn volgende bestemming namelijk: Lissabon! Samen met mijn zusje ga ik samen een weekend naar Lissabon. Heerlijk een zussenweekendje! Deze hebben wij vorig jaar al gepland en nu is het dan dus bijna zo ver. Echt super tof! Voor mij is het gelijk de eerste keer dat ik een bezoekje breng aan Portugal, dus ik ben erg benieuwd.

Waarom eigenlijk Lissabon? Ik moet je eerlijk bekennen dat ik de keuze voornamelijk aan mijn zusje heb overgelaten. Zij had goede verhalen over Lissabon gehoord en ze wilde hier dan ook graag een keer heen. En wie ben ik om dit tegen te houden ;)?

Op andere blogs heb ik Lissabon al vaak voorbij zien komen en het lijkt mij dan ook een prachtige plek om een keer te bezoeken.

Dus naast de blogs over Hawaii, kunnen jullie ook het één en ander over Lissabon gaan verwachten.

Misschien hebben jullie nog handige tips en echte must do’s voor in Lissabon. Ik hoor ze graag!

Lissabon