Waar te eten in Miami (Beach)?

In mijn vorige blog  heb ik al verteld wat er in Miami (Beach) te doen is. Hopelijk hebben jullie trek, want vandaag vertel ik namelijk welke restaurants een bezoekje waard zijn wanneer je in Miami (Beach) bent.

Hosteria Romana Espanola Way

Wanneer je in Miami Beach bent en je wil gezellig samen een hapje eten dan raad ik je aan om naar de Espanola Way te gaan. Dit is een klein straatje vol met gezellige restaurants. De straat is versierd met verlichting en er staan kraampjes met souvenirs. Wij hebben bij een Italiaan gegeten genaamd: Hosteria Romana. Een ontzettend gezellig restaurant met lekker eten (vooral het brood met knoflookolie is to die for!). Hier werd muziek gedraaid en de obers waren erg gezellig. De sfeer was gewoon goed. Er was aan een tafel iemand jarig en toen gingen alle obers in het Italiaans voor diegene zingen. En bij een bepaald nummer moesten we allemaal met onze servetten zwaaien, dit was ook hilarisch.

Hosteria Romana Espanola Way

Passion Del Cielo Coffee

Voor een hippe koffiebar moet je naar Passion Del Cielo Coffee. Dit ligt in Wynwood Miami en is dus niet heel dichtbij Miami Beach. Hier kun je kiezen uit talloze soorten koffie, gezonde sappen, yoghurts en gezonde muffins enz. Wij hebben hier lekker een keer ontbeten. Het adres is: Midtown Boulevard NE 1st Avenue, Wynwood Miami.

Passion Del Cielo Coffee

The Butcher shop

De Butcher Shop is te vinden om de hoek bij de Wynwood Walls. Hier hebben wij een verkoelend drankje gedronken en heerlijke stukjes kip gegeten. Ik kan mij zo voorstellen dat dit in de avond echt een gezellige tent is met lekker eten (voornamelijk lekker vlees!). Wanneer je de Wynwoond Walls gaat bezoeken is het dus een aanrader om hier naartoe te gaan. Het adres is: 24 Street downtown Miamia (vlakbij NW 2 AV).

The Butcher Shop

Caffé Milano

Op Ocean Drive in Miami Beach vind je echt tientallen restaurants. Wij hebben 2 keer bij Caffé Milano gegeten en dit beviel ons goed. Je kunt hier echt giga cocktails bestellen (kan ook bij andere restaurants). Deze zijn zo groot en zo lekker. Vooral de Strawberry Daquiri is tasty! Bij Caffé Milano was er ook live muziek en dit vinden wij altijd wel erg gezellig!

Caffé Milano

The Cheesecake Factory

In The Aventura Mall moet je gewoon echt een cheesecake eten bij The Cheesecake Factory. Je kunt hier uit meer dan 50 cheesecakes kiezen. Wij hadden een Red Velvet en iets met chocolade. Man, wat was dit hemels zeg. Zo lekker! Maar oh zo machtig. We kregen ze niet op, want het is een betonblok op je maag (maar het was het zeker waard).

The Cheesecake Factory

The Bol

Ook vind je in de The Aventura Mall een soort Food Hall (dat is op een bovenverdieping). Hier heb je meerdere takeaways waar je verschillende soorten eten hebt. Wij hebben hier eten gehaald bij The Bol, een Aziatische takeaway. Hier hebben wij echt heerlijk gegeten. Je krijgt ook echt veel, dus de volgende dag konden we in de middag hier nog wat van eten.

The Bol

Dit waren mijn aanraders! Na de bezoeken aan bovenstaande restaurants hadden wij blije buikjes, haha! Misschien heb jij nog een goede aanrader om te eten in Miami (Beach)?